Den trygge løsning

Pasning i eget hjem - den trygge løsning

 

Pasning af kæledyr i eget hjem er ofte den bedste løsning. Det er nemlig langt fra alle kæledyr, som er egnet til at blive passet i dyrepensioner, fx har katte, der er territoriale dyr, det bedre af at blive passet i vante og trygge omgivelser.

 

Fordele ved pasning i eget hjem

  • Dit kæledyr udviser sin mest alsidige og naturlige adfærd i vante og trygge omgivelser
  • Professionel aktivering tilpasset dit kæledyrs behov, evt. flere gange om dagen
  • Viden om at skabe det rette aktivitetslegetøj, der passer til netop dit kæledyr
  • Specialisterfaring indenfor fodring
  • Ved pasning i eget hjem undgår du, at dit kæledyr bliver syg under transport, stresset i fremmede omgivelser eller får sygdomme fra andre dyr.

Spørgsmål om pasning i eget hjem

Kan mit kæledyr nøjes med ét besøg om dagen?
Ja. De fleste kæledyr er vant til at være mange timer alene hjemme, når vi er på arbejde eller går til fritidsaktiviteter. Så dyrene bruger det meste af tiden på at sove og slappe af i vante omgivelser. Ønsker du flere besøg om dagen, har du også mulighed for at vælge dette.

Vil mit kæledyr ikke kede sig, når vi ikke er hjemme?
Nej. Dyr har ikke det ikke samme tidsbegreb som mennesker og keder sig som udgangspunkt ikke, hvis de bliver korrekt aktiveret under besøgene.

Hvad hvis mit kæledyr bliver syg?
Kva min uddannelse og erfaring er jeg i stand til at vurdere, om dit kæledyr har behov for at komme til dyrlægen og kan give dit dyr medicin, såfremt behovet opstår. Inden pasningsordnings start har jeg modtaget informationer om din foretrukne dyrlæge og vil til en hver tid først kontakte dig som ejer og med din accept efterfølgende dyrlægen. Du bliver løbende blive holdt opdateret via sms eller email om dit kæledyrs velbefindende, så du trygt kan overdrage dit kæledyr til mig.

Kan mit kæledyr risikere at blive smittet med sygdomme fra andre dyr, du tidligere har besøgt?
Risikoen er meget lille, da jeg fokuserer meget på hygiejne. Jeg sørger altid for at vaske hænder før og efter et besøg. Har jeg mistanke om, at et kæledyr er syg og smitter, sørger jeg altid for at skifte tøj, inden jeg tager videre til dit kæledyr.